Home > Alle vacatures

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

Verkoopmedewerkster- Lingerie Styliste - Enschede

Nederland 
Heb jij passie voor  lingerie?  Ben jij  authentiek  en  oprecht geïnteresseerd  in een klant? Wil je er alles aan doen om de klant een optimale  servicebeleving  te bieden? Heb je  commercieel  inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze prachtige boetiek in Enschede  zijn wij op zoek naar een  Parttime Lingerie Styliste  die 16 u per week  kan werken. Heb je al eerder gewerkt in de verkoop? Dan is dit jouw kans om ervaring op te doen in de specialistische wererld van Lincherie!
Published: 5 days ago
Reference:#VA00765

Visual Merchandiser - Europe

 
The Visual Merchandiser role is to create an inspirational and impactful visual identity in-store translated into windows, floor planning & zoning, displays, planograms and product presentation.
Published: 5 days ago
Reference:#VAD00764

Verkoopmedewerkster-lingerie Styliste - Wateringen

Nederland 
Heb jij passie voor  lingerie?  Ben jij  authentiek  en  oprecht geïnteresseerd  in een klant? Wil je er alles aan doen om de klant een optimale  servicebeleving  te bieden? Heb je  commercieel  inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze prachtige boetiek in Wateringen zijn wij op zoek naar een  Parttime Lingerie Styliste  die  20u per week  kan werken. Heb je al eerder gewerkt in de verkoop? Dan is dit jouw kans om ervaring op te doen in de specialistische wereld van Lincherie!  
Published: 23-06-2022
Reference:#VA00762

Lingerie Styliste- Verkoopmedewerkster - Alphen a/d Rijn

Nederland 
Heb jij passie voor  lingerie?  Ben jij  authentiek  en  oprecht geïnteresseerd  in een klant? Wil je er alles aan doen om de klant een optimale  servicebeleving  te bieden? Heb je  commercieel  inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze prachtige boetiek in Alphen a/d Rijn zijn wij op zoek naar een  Parttime Lingerie Styliste  die  24u per week  kan werken. Heb je al eerder gewerkt in de verkoop? Dan is dit jouw kans om ervaring op te doen in de specialistische wererld van Lincherie!
Published: 14-06-2022
Reference:#VA00756

Lingerie Styliste- Verkoopmedewerkster - Delft

Nederland 
Heb jij passie voor  lingerie?  Ben jij  authentiek  en  oprecht geïnteresseerd  in een klant? Wil je er alles aan doen om de klant een optimale  servicebeleving  te bieden? Heb je  commercieel  inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze prachtige boetiek in Delft zijn wij op zoek naar een  Parttime Lingerie Styliste  die  20u per week  kan werken. Heb je al eerder gewerkt in de verkoop? Dan is dit jouw kans om ervaring op te doen in de specialistische wererld van Lincherie!
Published: 19-05-2022
Reference:#VA00752

Lingerie styliste- verkoopmedewerkster - Haarlem

Nederland 
Verkoopmedewerkster
Published: 12-05-2022
Reference:#VA00750

Verkoopmedewerkster - Alkmaar

Nederland 
Heb jij passie voor  lingerie?  Ben jij  authentiek  en  oprecht geïnteresseerd  in een klant? Wil je er alles aan doen om de klant een optimale  servicebeleving  te bieden? Heb je  commercieel  inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze prachtige boetiek Alkmaar zijn wij op zoek naar een  gedreven verkoopmedewerkster- Lingerie Stylistes . Volg jij op dit moment een gerichte detailhandel opleiding of wil je hier aan beginnen? Dan is dit iets voor jou! Heb je al eerder gewerkt in de verkoop? Dan is dit jouw kans om ervaring op te doen in de specialistische wererld van Lincherie!
Published: 12-05-2022
Reference:#VA00749

Sales Consulent Lingerie - Amsterdam

 
Van de Velde zoekt een Sales Consulent voor haar shop in de Bijenkorf te Amsterdam. Het gaat om een deeltijds contract van bepaalde duur (verlengbaar!) van 24,5u/week.
Published: 04-05-2022
Reference:#VAD00746

Oproepkracht Lingerie Styliste - Barneveld

Nederland 
Je ondersteunt het team in drukkere periodes, tijdens vakanties en bij het opvangen van zieken Je staat in voor het aanbieden van een verrassende shopping experience voor elke klant in de boetiek. Gepassioneerd door lingerie en badmode bied je onze klanten een exclusieve service, de perfecte pasvorm en een uitstekende kwaliteit. Je luistert naar de wensen van de klant en geeft in de paskamer écht advies op maat. Je houdt daarbij niet enkel rekening met de lichaamsvorm, maar ook met de smaak en stijl, de huid tint, de gelegenheid waarop de de bh wordt dragen, ... Je werkt samen met een aantal collega's in een moderne en mooie setting
Published: 14-04-2022
Reference:#VA00743

Parttime Styliste Lincherie - Bergen

Nederland 
Heb jij passie voor  lingerie?  Ben jij  authentiek  en  oprecht geïnteresseerd  in een klant? Wil je er alles aan doen om de klant een optimale  servicebeleving  te bieden? Heb je  commercieel  inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze prachtige boetiek in Bergen zijn wij op zoek naar een Parttime Lingerie Styliste die 24u per week kan werken. Heb je al eerder gewerkt in de verkoop? Dan is dit jouw kans om ervaring op te doen in de specialistische wererld van Lincherie!
Published: 05-04-2022
Reference:#VA00739
Zoekcriteria