Home > Werken bij Lincherie

Werken bij Lincherie

“De Nederlandse vrouw verkiest Lincherie tot beste lingeriewinkel.”

Lincherie is een Nederlandse luxe-lingerie-keten die door de Nederlandse vrouwen verkozen werd tot beste lingeriewinkel van het land*. Lincherie staat voor een unieke paskamer-service die een persoonlijke aanpak combineert met een mooi aanbod aan luxemerken.

De persoonlijke aanpak van Lincherie maakt het verschil. In de Lincherie boetieks word je geholpen door speciaal opgeleide Lingerie Stylistes. Zij vinden voor elke vrouw de juiste bh, ongeacht haar maat of stijl. Door hun opleiding en ervaring weten ze uit het ruime assortiment in de winkel – meer dan duizend beha’s! – het juiste model voor jou te kiezen. Geen gemakkelijke opgave wanneer men zoiets zelf zou moeten doen. Met de hoeveelheid aan merken, modellen en maten ziet men door de bomen vaak het bos niet meer. Dat blijkt ook uit de cijfers: zeven op de tien vrouwen draagt vandaag de dag de verkeerde beha-maat.

Succesvolle stylisten en filiaal managers zijn:

- professioneel
- commercieel ingesteld
- vriendelijk
- sterk geïnteresseerd in fashion en beauty
- positief ingestelde teamspelers
- sterk communicatief

Wij bieden een correct verloning met de mogelijkheid om te groeien binnen het bedrijf. Wij voorzien een grondige on-the-job training.